Werkwijze

Wil je meer weten over hoe we te werk gaan? Ontdek onze werkwijze door hieronder op de dienst te klikken en het proces te verkennen.

Sfeer en kleurenonderzoek

We starten met een zorgvuldige kleuren- en vormanalyse. Hier duiken we in de wereld van jouw potentiële doelgroep en ontwikkelen we drie sferen en bijpassende kleurenkaarten. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de psychologie achter kleur en vorm en wat jouw doelgroep het beste aanspreekt.

Presentatie

De drie sferen worden geïntroduceerd tijdens de presentatie. Je kunt hier kiezen welke richting je op wilt gaan door sferen/moodboards samen te voegen of bepaalde elementen te kiezen. 

De eerste versie

Nadat er een keuze gemaakt is, wordt de eerste ‘definitieve’ versie van het brandbook gemaakt. De kleurenkaart, beeldmateriaal en typografie worden binnen de gekozen sfeer samengevoegd. Ook ontvang je drie schetsen van bijpassende logo's en beeldmerken. Hier is ruimte voor feedback en om een definitieve keuze te maken. 

Brandbook

De definitieve keuze zal uitgewerkt worden en je ontvangt jouw persoonlijke brandbook. Deze bestaat uit de gekozen sfeer, een uitgebreide kleurenkaart, de richtlijnen voor de typografie, de logo's en beeldmerken in verschillende kleurencombinaties en bestandsvormen en voorbeelden voor verschillende merkuitingen. 

Jouw merk komt tot leven!

Gefeliciteerd! Jouw visie is helemaal vormgegeven en vertaald naar beeld. Nu is het natuurlijk tijd voor de merkuitingen. Eerder heb je al voorbeelden ontvangen, maar hoe leuk is het om jouw eigen visitekaartje, flyers of social media verder uit te werken! Op onze designpagina vind je de tarieven voor het uitwerken van deze merkuitingen. 

Heb je al het 'The Basics' of 'Design Pro!' pakket afgenomen?Dan krijg je 20% korting op alle Losse diensten!
Deze korting geldig tot 30 dagen na het afronden van het project. 

Inspiratiegesprek

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we jouw ideeën, wensen en mogelijkheden voor de website. We willen alles te weten komen over wat jouw visie is voor de nieuwe website, en om een website te ontwikkelen wat jouw perfecte visitekaartje wordt.

Creatief Canvas

Na ons gesprek gaan we aan de slag met het creëren van een prachtig 2D ontwerp, ons creatief canvas. Hier geven we vorm aan jouw visie voor de website. Het 2D ontwerp biedt al een gedetailleerde blik op hoe jouw website eruit zal zien.

Ontwerppresentatie

Nu is het jouw beurt om feedback te geven! Tijdens de ontwerppresentatie lichten we de ins en outs van jouw toekomstige website toe. We zijn ontzettend benieuwd naar jouw gedachten over het 2D ontwerp. Samen bekijken we mogelijke aanpassingen om ervoor te zorgen dat de website perfect aansluit bij jouw visie en behoeften.

Under construction

Na jouw akkoord gaan we aan de slag met het bouwen van de website. We vertalen het ontwerp naar een prachtige, interactieve website en zorgen ervoor dat deze niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk, zowel voor de desktopversie als voor de mobiele website.

Hoera we zijn live!

Gefeliciteerd! Jouw website is klaar voor de digitale wereld! Je ontvangt een uitgebreide handleiding waarin we instructies geven over hoe je zelf kleine aanpassingen kunt maken aan de website. Of het nu gaat om het bijwerken van teksten, het vervangen van afbeeldingen of het updaten van de website, met deze handleiding heb jij de touwtjes in handen!