studio SHiFT

Van de bouw tot kledingwinkels tot horlogemakers. Geen enkele uitdaging is voor ons te veel. Continu zijn wij opzoek naar mogelijkheden om onze creativiteit los te kunnen laten online.

Waar staat studio SHiFT voor?

studio – Een plek waar uitdaging en creativiteit de grootste rol spelen met een passie voor design. “Alles is mogelijk als je maar creatief denkt”.

SHiFT – Mensen en bedrijven helpen om hun visie vorm te laten krijgen, en de shift naar online te realiseren. Verder staat SHiFT ook voor ontwikkeling en verandering met een knipoog naar de shift-knop op jouw computer.

Mensen en bedrijven helpen om hun visie vorm te laten krijgen, en de shift naar online te realiseren.

Hi! Mijn naam is Fee en ik ben nu al een tijdje bezig met mijn bedrijf in Website development and Creative design. Ik ben ooit begonnen als feeharmsze.nl, omdat ik niet wist welke kant ik op wilde na mijn studie. Maar na twee jaar weet ik dat mijn passie hier ligt. Lekker creatief werk met veel uitdagingen. 

Ik ben opgegroeid in Apeldoorn. Tijdens mijn tussenjaar en studie ben ik een aantal keer verhuisd, van Bangkok tot Utrecht tot Doorn. Toch kon ik Apeldoorn niet achter mij laten, wie had dat gedacht… Ik ben ontzettend ambitieus en daarom voornamelijk aan het werk. Ik ben veel te vinden bij Hashtag Workmode, hier huur ik een plekje waar ik gezellig met andere ondernemers zit. Maar ik ben ook vaak te vinden bij de Starbucks. Waar ik dankzij mijn zusje, barista bij Starbuck, nooit zonder koffie zit. 

What we do

What we do

Elk bedrijf heeft profijt van een sterke online-omgeving, maar waar begin je?
Bij studio SHiFT zorgen we dat alle elementen samenwerken om een samenhangend en representatief beeld van jouw bedrijf te creëren. We nemen het gehele proces uit handen. Of je nu behoefte hebt aan advies, ondersteuning of volledige ontzorging op dit gebied, zo kun je meer tijd en energie besteden aan de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.
Bekijk onze diensten

Projecten

Projecten

Een nieuwe website of een compleet nieuwe branding en logo. Bij studio SHiFT pakken we het hele project samen aan. Want er is niks zo belangrijk als de branding doorvertalen naar de website, social media en andere merkuitingen. Bekijk hieronder de projecten en websites.
Bekijk de projecten