What we do

Elk bedrijf heeft profijt van een sterke online-omgeving, maar waar begin je?

Bij studio SHiFT zorgen we dat alle elementen samenwerken om een samenhangend en representatief beeld van jouw bedrijf te creëren. We nemen het gehele proces uit handen. Of je nu behoefte hebt aan advies, ondersteuning of volledige ontzorging op dit gebied, zo kun je meer tijd en energie besteden aan de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

studio SHiFT helpt om mensen en bedrijven hun visie vorm te laten krijgen, en de shift naar online te realiseren. 

Websites

Bij online zichtbaar zijn horen ook websites of webshops, deze zorgen voor een groter bereik. Maar waar begin je? Bij studio SHiFT nemen we je mee door het hele proces. Van ontwerp tot website wordt je volledig ontzorgd.

Design

Alles begint bij een sterk logo en nauw aansluitende huisstijl. Bij studio SHiFT denken we mee over wat het beste bij jouw bedrijf past. Met een sterk logo kun je jezelf onderscheiden van anderen, ook is het de herkenbare factor van jouw bedrijf.

Social Media Beheer

Online zichtbaar zijn is ontzettend belangrijk. Bij studio SHiFT helpen we om online zichtbaar te zijn en te profiteren van de enorme kansen die social media biedt. We begrijpen dat het beheren van social media veel inspanning vergt, daarom nemen we het graag voor je uit handen. En kun je je weer volledig richten op jouw bedrijf.

Onderhoud

Wist je dat we ook websites onderhouden? Het is belangrijk om je website of webshop maandelijks te updaten. Op deze manier hou je de website schoon en blijft hij optimaal werken. Met onze onderhoudspakketten nemen we dit volledig uit handen zodat je nergens meer over na hoeft te denken. Het pakket wat we adviseren hangt wel af van de soort website of webshop die je hebt. Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.

Staat het pakket die je zoekt er niet tussen of heb je een vraag?
Neem gerust contact op of laat je contactgegevens achter.