Design

Alles begint bij een sterk logo en nauw aansluitende huisstijl. Bij studio SHiFT denken we mee over wat het beste bij jouw bedrijf past. Met een sterk logo kun je jezelf onderscheiden van anderen, ook is het de herkenbare factor van jouw bedrijf.

Onze focus ligt op het ontwikkelen van een sterk logo en huisstijl die jouw bedrijf onderscheidt en een direct herkenbare factor vormt. We denken met je mee over hoe jouw visie en missie vertaald kunnen worden naar beeld. Benieuwd naar hoe het proces verloopt? Bekijk hieronder een overzicht van ons project.

Tijdlijn afbeeldingen-websites
Oriƫntatiegesprek

Tijdens het oriƫntatiegesprek nemen we uitgebreid de tijd jou en jouw bedrijf te leren kennen. Onze focus ligt op het volledig begrijpen van jouw doelgroep en visie.

brand
Sfeer

We duiken direct in het ontwerpproces en presenteren hierna het ontwerp. Tijdens de presentatie leggen we uit waarom specifieke elementen zijn gekozen voor jouw website. Dit doen we aan de hand van een live ontwerp, dit is het begin van jouw website alleen nog niet klikbaar.

brand2
Presentatie

Na de presentatie is er ruimte voor feedback. We horen graag wat je aanspreekt en wat je minder aanspreekt. Deze punten zullen we aanpassen aan het ontwerp. De bijgewerkte versie ontvang je vervolgens in de mail.

brand3
Brandbook

Zodra je akkoord hebt gegeven op het ontwerp, gaan we direct aan de slag met het bouwen van de nieuwe website.

brand4
Huisstijl & Logo's

Als de website klaar gaat hij live en ontvang je een handleiding. Hierin vind je gedetailleerde instructies over het zelf uitvoeren van kleine aanpassingen en het updaten van je website.

Logo & Huisstijl

Voor 895,00 excl. BTW

Logo

Voor 495,00 excl. BTW

Losse Diensten

Animaties & Gifjes
Visitekaartjes
Social Media Templates
E-mail handtekening
Merchandise
Werkboek
Folders & Posters
Verpakking
Lijntekeningen

Get in touch

Websites

Design

Social Media

Onderhoud

Kies jouw pakket

Ontzorgen is onze expertise

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Kom gezellig langs voor een kopje koffie!