Social Media Beheer

Online zichtbaar zijn is ontzettend belangrijk. Bij studio SHiFT helpen we om online zichtbaar te zijn en te profiteren van de enorme kansen die social media biedt. We begrijpen dat het beheren van social media veel inspanning vergt, daarom nemen we het graag voor je uit handen. En kun je je weer volledig richten op jouw bedrijf.

Met onze expertise en ervaring in social media marketing zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt in de digitale wereld. Met studio SHiFT hoef je je geen zorgen te maken over de constante veranderingen in het social media landschap, wij blijven op de hoogte en implementeren de nieuwste trends en technieken om jouw bedrijf te laten groeien. Benieuwd hoe we te werk gaan? Bekijk hieronder het proces.

Tijdlijn afbeeldingen-websites
Oriëntatiegesprek

Tijdens het oriëntatiegesprek nemen we uitgebreid de tijd om alle essentiële aspecten van jouw nieuwe website te bespreken. Onze focus ligt op het volledig begrijpen van jou en jouw doelgroep en hoe we hen effectief kunnen aanspreken.

design6
Contentplanning

Elke drie maanden ontvang je een content planner waar alle posts, captions en hashtags zijn uitgewerkt. Deze zullen we vervolgens samen doornemen en hierna de nodige video content schieten. Hier is ook ruimte voor feedback.

social5
Flexibiliteit

Bij studio SHiFT staan service en flexibiliteit bovenaan. Zijn er bijvoorbeeld spontane acties of evenementen die gedeeld moeten worden. Geen probleem, dan passen we de planning aan!

Social Starter

Let op: Voor dit pakket zijn minimaal 4 professionele foto’s in high resolution per maand nodig. Deze zitten niet in het pakket.

Per maand: voor 99,00 excl. BTW

*Per 3 maanden opzegbaar

+ Boost up!

Social Genius

Let op: Voor dit pakket zijn minimaal 6 professionele foto’s in high resolution per maand nodig. Deze zitten niet in het pakket.

Per maand: voor 199,00 excl. BTW

*Per 3 maanden opzegbaar

Social Pro!

Let op: Voor dit pakket zijn minimaal 8 professionele foto’s in high resolution per maand nodig. Deze zitten niet in het pakket.

Per maand: voor 299,00 excl. BTW

*Per 3 maanden opzegbaar

Get in touch

Websites

Design

Social Media

Onderhoud

Kies jouw pakket

Credits F.A.Q

Credits kun je inzetten voor verschillende werkzaamheden, bijvoorbeeld voor het plaatsen van een blog of kortingscode. Het gaat hier over extra werkzaamheden die buiten het onderhoudspakket vallen.

Het aantal credits per opdracht zal bepaald worden aan de hand van hoe groot de werkzaamheden zijn.

Credits zijn voor verschillende werkzaamheden inzetbaar. Hieronder volgen een paar voorbeelden:

  • Aanpassen van kleuren
  • Aanpassen van tekst
  • Aanpassen van foto’s
  • Plaatsen van aangeleverde blogposts
  • Online zetten van kortingscodes
  • Plaatsen van een pop-up
  • Aanpassen van de pagina
  • Elementen toevoegen
  • etc.

Kom je credits te kort? Geen probleem, je kunt altijd extra credits bijbestellen. 

 1 Credit: €19,95 excl. BTW

 5 Credits: €79,80 excl. BTW (1 credit gratis)

Dit verschilt per pakket. 

Heb je een onderhoudspakket per jaar, dan mag je de overgebleven credits meenemen naar de volgende maand. Na elke 12e maand komen de credits te vervallen.

Heb je een onderhoudspakket per maand, dan komen de credits bij elke nieuwe maand te vervallen.

Ontzorgen is onze expertise

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Kom gezellig langs voor een kopje koffie!