Kolkman Wonen

Webdesign | webdevelopment | website onderhoud

Webdesign

Voor het ontwerp van de website hebben we gekeken naar een combinatie tussen professionaliteit en persoonlijkheid. De website weerspeigelt niet alleen het vakmanschap van Annelieke en Ferdy, maar ook hun behulpzame karakter en dienstverlening. Elk aspect is zorgvuldig ontworpen, net zoals zij stofstalen uikiezen, om een naadloze ervaring te bieden voor de bezoekers.

Webdevelopment

Tijdens het bouwen van de website hebben we voornamelijk gekeken naar een gebruiksvriendelijke ervaring. Verder helpen de contactformulieren om snel contact op te nemen met Annelieke of Ferdy. Ook kunnen ze per categorie informatie aanleveren zodat de offerte snel opgestuurd kan worden.

Website onderhoud

Elke maand worden er updates uitgevoerd om de website fris en functioneel te houden, met regelmatige back-ups voor meer zekerheid. Het maandelijkse onderhoudsrapport geeft inzicht in het online succes van de website, hoeveel bezoekers heeft de website gehad en wat waren de populairste pagina’s. Hierdoor krijg je een helder beeld van de impact online van kolkmanwonen.nl.