Kolkman Wonen

Webdesign | webdevelopment | website onderhoud

Voor het ontwerp van de website hebben we gekeken naar een combinatie tussen professionaliteit en persoonlijkheid. De website weerspeigelt niet alleen het vakmanschap van Annelieke en Ferdy, maar ook hun behulpzame karakter en dienstverlening. Elk aspect is zorgvuldig ontworpen, net zoals zij stofstalen uikiezen, om een naadloze ervaring te bieden voor de bezoekers.

“Toen ik aan Fee vroeg om onze website te herontwerpen had ik eerlijk gezegd weinig hoge verwachtingen. Ik had niet veel eisen behalve een nette, goed werkende website. Maar wát zit daar veel meer achter en wat kún je dus veel en veel meer bereiken met een goede website! Wij zijn er het levende voorbeeld van.

Onze klanten kwamen altijd via via of omdat het vaste klanten waren. Ik denk dat we misschien twee keer per jaar een aanvraag kregen via de website waar we echt wat mee konden. Nadat Fee alle werkzaamheden had afgerond en het maandelijkse onderhoud voor haar rekening heeft genomen (een belangrijk maar vaak vergeten onderdeel van een goed werkende website), zagen we pas echt duidelijk verschil.

We ontvangen nu vaak wel 4 aanvragen per maand bovenop alle aanvragen die we nog steeds op onze oude manier binnen krijgen. Van 2 per jaar naar 4 per maand, die is een vertwintigvoudiging! We zijn echt zo ontzettend blij met Fee, ze is proactief, denkt mee, goede prijs-kwaliteit verhouding en een fijn persoon om mee samen te werken!”

Annelieke Kolkman