Websites

Bij online zichtbaar zijn horen ook websites of webshops, deze zorgen voor een groter bereik. Maar waar begin je? Bij studio SHiFT nemen we je mee door het hele proces. Van ontwerp tot website wordt je volledig ontzorgd.

Van ontwerp tot website zorgen wij ervoor dat jouw online aanwezigheid perfect aansluit bij de kernwaarden van jouw bedrijf. Bij studio SHiFT creëren we een unieke website die jouw doelgroep direct aanspreekt. Laat jouw merk opvallen en maak een blijvende indruk in de digitale wereld. Benieuwd naar hoe het proces verloopt? Bekijk hieronder een overzicht van ons project.

Tijdlijn afbeeldingen-websites
Oriëntatiegesprek

Tijdens het oriëntatiegesprek nemen we uitgebreid de tijd om alle essentiële aspecten van jouw nieuwe website te bespreken. Onze focus ligt op het volledig begrijpen van jou en jouw doelgroep en hoe we hen effectief kunnen aanspreken.

Zoek je een website bouwer in Apeldoorn? Zoek niet verder
Live ontwerp

We duiken direct in het ontwerpproces en presenteren hierna het ontwerp. Tijdens de presentatie leggen we uit waarom specifieke elementen zijn gekozen voor jouw website. Dit doen we aan de hand van een live ontwerp, dit is het begin van jouw website alleen nog niet klikbaar.

Screenshot 2023-06-30 at 14.02
Feedback

Na de presentatie is er ruimte voor feedback. We horen graag wat je aanspreekt en wat je minder aanspreekt. Deze punten zullen we aanpassen aan het ontwerp. De bijgewerkte versie ontvang je vervolgens in de mail.

Tijdlijn afbeeldingen-websites3
Bouwen

Zodra je akkoord hebt gegeven op het ontwerp, gaan we direct aan de slag met het bouwen van de nieuwe website.

Tijdlijn afbeeldingen-websites4
Handleiding

Als de website klaar is gaat hij live en ontvang je een handleiding. Hierin vind je gedetailleerde instructies over het zelf uitvoeren van kleine aanpassingen en het updaten van je website. Heb je hier nou geen tijd voor? Bekijk dan onze onderhoudspakketten. 

Project: Kolkman Wonen

Project: Rembrandt

Website

Vanaf 1995,00 excl. BTW

Webshop

Vanaf 2795,00 excl. BTW

Get in touch

Websites

Design

Social Media

Onderhoud

Kies jouw pakket

Ontzorgen is onze expertise

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Kom gezellig langs voor een kopje koffie!